Welkom thuis

Alsof je voor je eigen spiegel staat, maar dan mét advies. Bij Christoffels Lingerie stellen we je graag op je gemak. Nog vóór we uitpakken met ons ruime assortiment in luxelingerie, badmode, nachtkleding en accesoires. Wij luisteren eerst naar jouw verhaal. Vertrouw ons je wensen, dromen en onzekerheden toe. Op basis daarvan helpen wij jou verder met persoonlijke raad en praktische oplossingen. Op zowel de mooiste als meest fragiele momenten van je leven.

Trots op je troeven

Lingerie is geen vluggertje. Het gaat om je comfort. En daarvoor nemen wij graag uitgebreid de tijd. Zodat je krachtiger naar buiten gaat dan je binnenkwam. Onze missie? Jou goed in je vel laten voelen. Ongeacht je leeftijd, voorkomen of levensfase. Wij zetten onze schouders onder jouw zelfvertrouwen. Omarm je persoonlijkheid, toon wie je bent en zet de troeven van je lichaam voluit in de kijker. Wees daarom lief voor jezelf en zacht voor je huid.

Maatwerk in elk merk

Voel je je stilaan thuis? Goed zo. Dan gaat ons team van experts voor jou aan de slag. Vertrouw op hun jarenlange ervaring, maar ook op je eigen smaak. Zo komen we samen tot een pasklaar resultaat. Precies op maat van je lichaam én je dromen. De voorbije jaren bouwden we ons assortiment uit met de meest verfijnde nationale en internationale kwaliteitsmerken. Met een uitgestrekt matenbereik over het volledige aanbod. Hier vindt iedereen zijn ding.

Van top tot teen

Een verfijnd maar tegelijk powerful lingeriesetje, een kleurrijke bikini om te shinen op vakantie of een stijlvolle pyjama om thuis de show te stelen? Bij Christoffels Lingerie halen we alles uit de kast voor jouw ‘moment de gloire’. Ook voor je borstvoedings-, sport- en prothese-bh kun je bij ons terecht. Loop zeker eens langs onze accessoires en werk je look helemaal af. Dankzij onze expertise, kwaliteit en neus voor trends straal jij als nooit tevoren. Dag én nacht.

Liefs,
Marleen, Anita & Nicole

Onze troeven

Christoffels Lingerie in het hartje van Lanaken is een begrip. Omwille van onze jarenlange expertise en persoonljke aanpak. Bij ons kom je thuis en vertel je vrijuit je verhaal. Wat ook je droom of uitdaging is: dankzij ons eindeloze assortiment vind je altijd de oplossing die bij je past en je goed in je vel doet voelen.

‘’

Klanten review

Top service, niets is Marleen teveel,ze doet dit met hart en ziel en kent haar vak door en door.Ze zal ook altijd heel eerlijk zeggen als het niet 100% goed is.Hele ruime keuze topmerken.

P. Vandecaetsbeeck

‘’

Klanten review

Mooie en aangename winkel, prima kwaliteit van lingerie en vooral een zeer goede bediening (respectvol, hulpvaardig en kennis van zaken). Top!

M-L Thomas

‘’

Klanten review

Mooie zaak, supermooie spulletjes, vriendelijke en uitstekende service!!!

A. Martens

‘’

Klanten review

Super goede hulp gehad om de juiste keuze te maken, kwaliteitsmerken in een sfeervolkader.

H. Dolmans

‘’

Klanten review

Mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze zullen er altijd voor zorgen dat je tevreden naar buiten gaat.

C. Vrancken

‘’

Klanten review

Hele goede service!Altijd even vriendelijk en behulpzaam.

N. Houben

‘’

Klanten review

Zeer goede service. Enthousiast benaderd en heel deskundig. Veel keus in de winkel!!!!

N. Slabbers